Kempingünk

Hogyan juthatunk a Niche Campingbe?

Gépkocsival érkezõk az M-1, M-7 autóutak felõl térjenek le a 14-es kijárónál Törökbálint/Budakeszi felé.

Más irányokból érkezõk az M-0 és az M-7 találkozásánál térjenek ugyancsak ebbe az irányba. Ezután Budakeszin keresztül könnyen elérhetõ a kemping.

Vonaton, repülõvel és egyéb úton érkezõk keressék a Széll Kálmán (volt Moszkva) teret, itt kell felszállni a 102-es buszra, melynek végállomásánál (Libegő) van a Niche Camping.

bus stop

 

Egész évben mûködõ kempingünk lakókocsis beállókkal (kb. 40 db), áramvételi lehetõséggel és teraszos sátorhelyekkel (kb. 30 db) várja kedves vendégeinket.

Állandó melegvizet biztosítunk, amiért külön díjat nem számítunk fel. A zuhanyozóban mozgássérültek részére különleges kabin áll rendelkezésre.

Mosógép térítéssel igénybe vehetõ. A lakókocsik és karavánok kémiai WC-jének higiénikus ürítése megoldott.

A mûemléki épületben üzemelõ éttermünkben, az “58-as Kisvendéglõ”-ben a régi idõk hangulatát idézõ tárgyak és magyaros ízek teszik családiassá a hangulatot, a zárt térben és a kerthelyiségben egyaránt.

free buffet breakfast great outdoors

Vendégeink itt ingyenes svédasztalos reggelivel kezdhetik napjukat. A fõ étkezések idõben korlátlanul és különbözõ kedvezményekkel állnak rendelkezésre.

Az erdei környezet jó közlekedéssel párosul: a kemping bejárata elõtt (cca 150 m-re) van a 102-es városi autóbusz végállomása, kissé távolabb a sûrûn közlekedõ 22-es autóbusz megállója.

Ezekkel a járatokkal el lehet érni Buda fõ közlekedési központját, a budai Széll Kálmán (volt Moszkva) teret vagy a pesti Nyugati teret. Itt több villamosra vagy autóbuszra szállhatnak, hogy megtekintsék a fõváros számtalan nevezetességét, közöttük a Várnegyedet, amelyhez a mi kempingünk fekszik legközelebb.

Buda Castle Quarter    Hungarian Parliament BuildingcastleA várossal való ismerkedést ingyenes “Budapest információs csomaggal”, valamint az elsõ utazáshoz szükséges autóbusz-jeggyel könnyítjük meg. Kívánságra városnézõ utakat szervezünk, utazási jegyeket árusítunk. Munkatársainkkal több nyelven beszélhetnek.

Közvetlenül a kemping bejárata elõl indul a Libegõ, ami a fõváros egyik nevezetessége. Felsõ végállomása a János hegyen van, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. A hely fotósoknak ideális.

chair-lift

Facebook